Tjock-Steffes kraschade Ferrari nu till salu

I Februari 2006 var ”Tjock-Steffe” (främst känd för den omtalade tillika misslyckade spelkonsolen Gizmondo) ute och körde med sin Ferrari Enzo. Han höll sig dock inte direkt till hastighetsbegränsningen, enligt vad Aftonbladet tidigare skrivit så körde han minst i 340 km/h. Det var nog lite väl snabbt, eftersom det hela slutade med en krasch i Malibu, Kalifornien. ”Tjock-Steffe” klarade sig mirakulöst från några större skador, men Ferrarin, som var värd över 1 miljon dollar, blev det inte mycket kvar av.

ferrari enzo tjock steffe
Ferrari Enzo är sällsynta bilar. Men snart finns en till försäljning, nämligen Stefan ”Tjock-Steffe” Erikssons kraschade exemplar som nu renoverats

Enligt auto motorsport så har nu Ferrari återställt bilen till originalskick, och på mätaren står det endast 250 mil. Nu uppges den även snart vara ute på försäljning via en auktionsfirma i Paris.

Det är inte ofta Ferrari Enzos kommer ut till försäljning så prislappen lär landa på minst 8 000 000 kr. Att bilen har en story lär även kunna bidra till att trissa upp priset ytterligare.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s